Rödpepparsås...

Det här var gott ska ni veta. Den kommer jag verkligen att gör om . Lätt att göra men smakar som en riktig festmåltid. Kan nog aldrig bli riktigt fel.. Här hemma gick den hem hos alla!
 
FLÄSKFILE I RÖDPEPPARSÅS
 
 
1-2 fläskfile
salt, vitpeppar, svartpeppar och chilipulver
4 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 tärningar köttbuljong
soja
1/2-1 tsk nymalt svartpeppar
ca 2 tsk rödpeppar, mortlad
riven ost
 
 
Skär fläskfilen i skivor och bryn i smör tillsammans med salt, vitpeppar, svartpeppar och chilipulver. Lägg sedan i en ungsfast form. Vispa samman i en kastrull grädde, creme fraiche och soja efter smak. Låt koka upp lite och och ha i buljongtärningarna och rör tills de smälter,  blanda sedan i svart peppar och rödpeppar, smaka av och ta mängd efter egen smak, och önskad styrka i såsen. Häll såsen över köttet och strö riven ost ovanpå. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter i 200grader.
 
Servera med bönor och grönsallad som lchf. Resten av min familj fick pasta till, vilket de tyckte var väldigt gott!
 

Kommentarer
Postat av: Dragica

Gjorde fläskfilén med rosépepparn igår, hoppade att ha in den i ugnen utan lät det koka ihop på spisen. Supermumsigt!

2013-06-20 @ 10:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0