Grönt grönt grönt...

Helgens brud går i grönt, en stavbukett med gröna annastasia lite sky och olika grönt. Jag tycker den blev rätt cool, jag var skeptisk i början men med lite pynt och grönt, så blev det verkligen en brudbukett. Visst inte som de sockersöta, pastelliga vi oftast får göra...men visst är det kul att för göra något annat också, och så hade jag ju lite fria händer och det är alltid kul. För under vägens gång kommar man på passande ideer. Jag är nöjd...Hoppas bruden blir det också!!

 


Ingen vanlig dag...

Nä idag är igen vanlig dag för i dag är det min morfars födelsedag. Idag blir han 80 år så imorgon blir det stor kalas i Karstorp, klart man ska fira när man fyller 80. Så i kväll har jag stått i köket och bakat, för tåtor måste man ju ha. Och jag kan inte välj så jag gjorde ett par stycken...någon kanske inte blir som den skulle..

Var rädd om dig morfar, jag älskar dig, du är min bästa morfar och jag vill ha dig länge länge!


Det finns en till här hemma som älskar dig...gissa vem?

En dag, någon gång...

Då ska jag också ha 4 veckors semester och bara vara, då ska jag ha en stuga i skärgården som är så där gullig och fin. Då ska jag åka till vackra klippor och sola och ha det bra, då ska jag lära mig att bada i sjögräs för det blir så jobbigt annars. Då ska jag ha en pripps blå midsommar, då ska alla som vill få komma..............ÅÅÅ det kommer att bli så bra den där dagen, någon gång...







Dålig kombination...

Är man mamma så är man, och då får man offra sig och göra det barnen gillar.  Så i veckan stod det fotbollsgolf på schemat....jag hatar både fotboll och golf, men vad gör man inte. Killarna hade skitkul, specielt åt hur värdelös mamma var. Jag fick stor stryk av Adam och näst in till av Olle med..... Och så fick jag världens träningsverk på köpet också!!!


Borelia eller????

Vad kan detta vara...röda ringar förknippar man ju ofta med borelia, fast jag vet ju inte att jag hat mågn fästing. Såg det i går kväll och hoppades att det skulle vara borta i dag, men inte då!!

Jag har inte tid, måste jag kolla det...visst kan jag vänta lite till och se om det försvinner?


Nostalgisk....

Vad lätt allt var när man var liten, man gjorde vad man ville, bara lekte och hade kul. Man hade inga måsten eller ska bara, inget jobb att gå till, inga barn att bråka med, inget hus att städa, ingen man att tjata på, inga räkningar att betala. Mamma och pappa fixa och styrde, man hade sommar lov, jul lov och massa med tid att bara vara...Jag älska somrarna, det gör jag fortfarande, det är bara att nu är jag aldrig ledig och som barn hade jag hela somaren fri. Jag vill vara liten igen, jag vill vara i Råberg hos mina stora kusiner, plocka jordgubbar och hallon, trä smultron på strå, mata hönsen, leta ägg, dricka vatten i skopa, få håret permanentat och få möta kusinerna vid bussen, gå på Grönalund, få ta pendeln dit, få se på Åsanisse så mycket att jag kan det utan till......Eller åka till Tyrislöt med småkusinerna, vara den stora tuffa tjejen, bo i husvagn, åka båt i skärgården, gå till kiosken sjutton gånger per dag för att köpa glass, gå på samma toa som hela kampingen, duscha i stora huset, gå och diska, sova skavfötters, höra regnet slå mot förtältet.... Sova över hos morfar, leta huggormar, vara på cykelutfkyckt, äta så mycket smultron så man till slut gråter för man inte orkar mer. Bo hos mormor, får stärkta maglade lakan bli inbädad så man inte kan röra sig, det gilla jag. Varför varför varför kan inget var lätt som förr!!!
Ändå vill jag inte byta bort eller bli av med det jag har, men tänk om man kunde få tillbaka lite av barndomens sommar känslor....

Jag tror bara jag blivit så påmind av alla barn minnen på sista tiden....Min faster och farbror var förbi butiken i veckan, vi var till skärgården och hälsa på i en husvagn, jag blädra på TV och fick upp en svart vit film, det regnar mot altantaket, min lillkusin ringde i söndags, mina lakarn är skryngkliga, morfar fyller 80, mina smultron i trädgården är jätte stora.....

Konstigt så det kan bli....

I grönskan....


En liten välkommen skylt gömd i grönskan....


Miranda...

Gillar de röda topparna, vilken effekt!!!


Love home....

De är fina orden hade vi glömt att vi fått, hitta dem igår när vi gick igenom lagret....De är ju super fina, stadiga, kraftiga och ordentliga. Kostar bara 149 kr per ord.


Tack....

Alltid lika kul....Nu har jag nästa beställning till helgen. Morfar går och fyller 80 och det måste ju firas, nu är ju bara frågan vad jag ska hitta på att baka....vill ju prova något nytt!!


Så var det....

Rummet... Alla rum på hotellet är helt olika designade, så är man ute i tid kan man välja och vraka. På hemsidan kan man få ett smak prov från varje rum, så flott och speciellt.



Lunch i trädgården....




Rosè på altanen....


Caesar soffan....



 
Middag och "lite" dans..


Kallt var det, men vill man vara fin får man lida pin...=)



Vilka brudar...

Hoppsan hoppsan!!






Kul kväll, himla kul kväll !!!





40 åringen....

Vilken fest, vilket ställe, vilken mat...Ja verkligen en 40 års fest att minnas. Har ni aldrig varit där, kan jag verkligen rekomendera stället, inte bara för fest utan en mysig trevlig helg eller övernattning.
Så jag kan bara igen säga tack för helgen och bra valt....

www.piocountryclub.se



Mot Halmstad...

I dag är jag ledig och ska på 40 års kalas i Halmstad, sitter just nu och väntar på att min skjuts från Stockholm ska komma. Det är chefen på Caesar som nått den åldern, och håller i kalaset....Vi ska infinna oss på Pio Country club kl 14.00 och sen får vi se vad som händer. Det är en bit att åka men det ska bli trevligt, ett litet avbreck från vardagen.

Så nu önskar jag er alla en underbar helg...Faktiskt så önskar jag en av er en alldelles fantastiskt härlig rolig och sagolik helg, vem...det vet bara du för det är hemligt!!

Kramar från mig.........................

Trädgårdskänsla....

Känns som om jag lyckats med lite trädgårdskänska fast i lite ordnade former och utan trädgårdsblommor...Många olika sorters blommor i olika toner och nyanser. Härlig tycker jag!




Solgult....

Inte så ofta man gör gula buketter men i dag hade vi en som skulle vara vara cream, ljusgul, gul och bara med rosor och mycket grönt i form av murgröna och hjärtan på tråd.




Hjärtats färg...

En rund handbunden bukett i rött och vitt, med Grandprix rosor, Germini, Fresia och Beaconea gräs.





Brud helg....

I helgen har vi hela fyra brudbuketter,en riktigt poppis helg. Kan det vara för att Emma och Zäta gifter sig eller det kanske man inte bryr sig om...Kanske det är så enkelt att det är en bra helg att bli herr och fru!!




Vendela ros, Aqua ros, Aquabella ros, Eustoma, Germini, nejlika och hjärtan på tråd.



Passande näbbukett och corsage.

Gud vad jag är hungrig....

Skulle ju inte äta på en vecka....haha. Nä så dum är jag inte, jag har ätit i dag, paj och sallad och faktiskt till och med en liten mintstång...Så jag får se ut som jag gör. Men jag är hungrig och inget orkar jagl laga, ååå det skulle vara väldigt gott med glass strawbeery cheesecake...Den är inte dum den!!!

Med barn....

Hur i helvete kan någon ha mage att säga... måste vara extra varmt för dig som magen putar på också....Näähä du jag är inte med barn sa jag...oj så fel jag kunde ta...Ja verkligen, nu ska jag faan inte äta på en vecka...Fast igentligen skulle jag inte bry mig, för det ser INTE ut som om jag är med barn. Men det är rätt svårt att släppa!

Verkligen ingen bra dag i dag, varmt så in i h....All personal på semester, eller lediga, och så fruktansvärt mycket att gör...Vilket är jätte bra och jätte kul, men i denna värme så blir det lite smått kämpigt att hinna och klara allt. Och så till råga på allt denna fråga, humöret steg inte direkt av den!!


Kul tycker jag...


Det är ju då man verkligen vet att man lyckades!


Så var den här...

Kassan som vi fasat för, vi har fått den sent så vi har hunnit höra alla andras åsikter, alla fel, alla problem och hur krångligt allt kommer bli....Och att man för guds skull inte får göra fel, då kommer skatteverket!!!!

Vi får väl se hur det går, inget fel än i dag i varje fall....


Paula...

NU tycker jag att det är dax....Nu får du ta och komma tillbaka....Nu känns det som du semestrat klart...

JAG BEHÖVER DIG!!!


Den gick hem...

Denna chokladiga kaka gick verkligen hem, kladdkaka  vekligen kladdig men inte för söt, den måste bara upplevas!!

CHOCOLATE CHIP CHEESECAKE FUGE MUDCAKE


125g smör
2 ägg
3 dl socker
2,5 dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
100g hackad mjölkchoklad
50g hackad vit choklad

Cheesecakeröra
300g philadelphiaost
1 ägg
0,75 dl socker
1 tsk vaniljsocker

Smält smöret, vispa ägg och socker poröst och tillsätt smöret.
Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt.
Vänd i den hackade chokladen.
Smöra och bröda en form med löstagbara kanter.
Häll i hälften av smeten, gör dedan cheesecakeröran...
Blanda alla ingredienser till cheesecakeröran med elvisp så att den blir fluffig.
Bred på  2/3 av röran på choklad smeten, lägg sedan den sista chokladsmeten överst. Sen kan ni klicka på resterande cheesecakeröra eller om du har en sprits så kan man göra något fint mönster uppe på innan man sätter in den i ugnen.
Grädda på 200 grader mitt i ugnen i ca 20- 25 minuter. låt den svalna  me låt den inte vara kylskåps kall. Ät den när den är ljummen med lite grädde och färska bär.



GOD, GODARE, GODAST, UNDERBART GOD, GUDOMLIGT GOD......


Med smak av hallon...

Klart man ska äta paj på sommaren. Var tvungen att prova den här hallonpajen jag hitta ett recept på. Det vart en lite annorlunda paj, mycket frisk och god och absolut inte söt och tung. God till varma sommardagar.

HALLONPAJ


Pajdeg
3 dl mjöl
2 msk socker
150g smör
1-2 msk kallt vatten

Mixa i hop alla ingredienser i en matberedare, när allt blandat sig forma degen till en boll och lägg i kylskåpet i ca 1 timme. Tryck sedan ut degen i en form med löstagbara kantersom är ca 24-26 i diameter. Nagga botten med en gaffel, ställ formen i frysen i ca 10 minuter då halkar inte degen lika lätt ner vid gräddning.
För grädda pajskalet i 10-12 minuter mitti ugnen  på 200 grader.

Fyllning
1 vaniljstång
rivet skal av 1 apelsin
1 1/2 dl socker
500g kesella
2 dl creme fraiche
3 ägg
2-3 dl hallon

Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Blanda vaniljfrön, abelsinskal, socker, kesela och creme fraiche. Tillsätt 1 ägg i taget och rör till en jämn smet.
Häll lite av krämen i pajskalet och häll sedan på hallonen och sedan resten av krämen.
Grädda i nedredelen av ugnen i 200 grader i ca 50 minuter, eller tills fyllningen stelat. Håll koll på slutet så kakan inte blir mörk. Lägg då en folie över.

Servera som den är eller med grädde och hallon, eller andra färska bär.


Very hot...

I dag slog då värmen till igen, men jag klagar inte jag tycker det är underbart när solen skiner och vindarna är varma. men mitt Norrlands besök tyckte det var rent ut sagt jävligt...haha. Det är klart  där uppåt är man ju van vid snö och is!!!
Men i varje fall var vi tvugna att ge oss ut på stan för att hitta kläder till Formex mässan som är nu i Augusti, och det är ju då en jul mässa...tomtar, tomtar, tomtar och röda krukor så långt ögat når. Förstå då vårt dilemma att hitta lika kläder till 10 tjejer i alla storlekar och som ska passa jul....lättare sagt än gjort, för nu är det ju bara sommar och gulligull, blommigt och rosa....Det passar inte!!
Men jag tror vi lyckades och vi hoppas att alla de övriga 8 som inte var med ska bli nöjda...Vi höll på i 5 timmar så vi har verkligen gjort vårt bästa!



Vad blir det....

I dag står Karin och småkillarna för maten...Att hon orkar, tre hysteriska, tjatiga och väldigt trötta killar. Men det verkar funka, undrar vad vi får...När killarna i vanliga fall gör mat så brukar det vara typsand kaka eller grässoppa, ska bli spännande!



Sommardessert...

Får man främmande så måste man ju ha dessert, Karin hade önskat sig kola tårtan....Men jag kände att det kanske var lite mycket att göra en hel tårta till 4 personer så jag gjorde något liknande.

TÅRTA I GLAS



12 Krossade Digestivkex
75g Smör
1 Burk kondenserad mjölk ( kokad blir den som kolacream)
Grädde
Jordgubbar

Blanda digestivsmulor med smält smör. lägg i botten på ett glas.
Koka burken med kondenserad mjölk i en stor kastrull med vatten, se hela tiden till att burken är täckt med vatten. Koka i ca 2- 2 1/2 timme, inte på högsta värmen. Låt svalna ( kan kokas dagen innan )
Lägg ett lager med kolacream på digestiven.
Skär jordgubbar och lägg ett lager, vispa sedan grädden och klicka på lite på gubbarna. Dekorera sedan lite fint uppe på.

Mycket gott, och som vanligt enkelt!



Tror de blev nöjda, för glasen blev tomma!

Storbesök...

I dag har vi fått storbesök här på Brånnestagatan. Min allra bästaste vän med familj det inne fattar mina två gudsöner, Kalle och Axel. Så nu är vi storfamilj kan man lätt säga. Tur att Karin är leksugen...Hon har ordnat vattenkrig ( där hon själv blev dyngsur ) och kurragömma. Nu hoppas jag att alla barn snart ska gå och sova så det blir lite lugnt!!

Två glada och blöta killar, med värsta vatten sprutan.

Till Rådhuset....

En lite snabb och enkelbukett Tack, vi ska bara till Rådhuset.....Bara och bara!!!
Det ska väl vara fin och speciellt ändå, det är ju en av de bästa dagarna i ens liv.


Aquabella, Piano, Bombastic, Astrantia, Hortensia, Alstromeria och Hostablad.


Vattnade visst...

Ojdå så det kan gå när man inte har huvudet med sig!!!

Vattnade lite hemma på morgonen vid 07.00, med slangen, utan munstycke. När jag var färdig så la jag slangen på gräsmattan för att gå ner och stänga av( vi bor i sutturänghus), men på vägen ner glömde jag visst något....
Vid 17.30 ringer mannen och frågar-vattna du i morse??
Vattnet har då stått på i mer än 10 timmar, tror ni det var blött...Det var sjö, sandlådan var fylld och lekstugan stod i vatten...man kan ju undra hur det såg ut på grannens sida????

Det ser ut som skit över allt nu, rena lervällingen, Bilden visar knappt alls hur mycket vatten det var, det har ju runnit undan endel...Och en viss arg, lite irriterad man har öst vatten på torrare ställen=S

Usch vad klantigt!!!



Kul att leka i sandlådan!!!

Helgens brud...



 

Tärnbukett och corsage.



Dubbelros ceris Piano(kvistros), Cerisros Aqua, Rosaros Heaven, Ljusrosaros Aqua bella, Creamrosaros Bombastic(kvistros), murgröna och vita nålar, lindad med sidenband.


Slåss om kylen...

Fy fy fy och oj oj oj vad varmt det är i dag, känns som vi smälter bort snart. Vi provade nyss med att ta en STOR glass men det ända vi blev var kalla i munnen och fick glasshosta!!!

Just nu är det en befrielse att få jobba i källaren, på vintern svär vi över att jobba där för då fryser man häcken av sig ....

Men som det är nu så slåss vi om att få göra ärenden till källaren och kylen där, och man stannar gärna länge...Så saknar vi någon så letar vi i just kylen=))


Rosa toner....

Idag var jag och lämnade blommor till en begravning, vi hade fått beställningar på rosa toner. Så allt vi gjort harmonerade vackert tillsammans, och vi hade ganska många dekorationer. Och när jag kommer in i kyrkan så är de andra blommorna i illgult och starkt orangt... blev inte så vackert tillsammans.
Men jag vet i farje fall att vi gjort ett fint jobb med våra.



Några av våra dekorationer. Ganska enkla stilrena och just därför vackra.


Red heart....

Det här hjärtat gjorde jag till en begravning i dag. Det blev jätte fin, verkligen bulligt hjärtformat och vackert. Och bara i röda toner. Stora röda grand prix rosor och Germini och sedan bara murgröna slingrat över.




Älskar tidningar...

Jag tycker att det är så kul med mat och baktidningar, just nu finns det så himla mycket gott i alla. Just i den här, Laga Lätt finns det massa godsaker man vill prova. Men även i Allt om mat, grillspecial finns det hur mycket som hellst, tex melon recept. I Expresens sommar mat finns det allt möjligt gott och i Hemmets Journal finns massor med recept på kladdkakor.....Önskar bara man hade mer tid!!!


Killarnas favorit...

Den här gick hem hos killarna, lite svår att servera men vad gör man inte för sina små gull!

TRIPPEL CHOKOLAT MUFFIN



1 Sats av grundreceptet, finns här.
100g mjölkchoklad
50g vit choklad
50g mörkchoklad

Blanda i chokladen i smeten, häll i muffinsformar i en muffinsplåt och grädda enligt grundreceptet. Låt svalna!
Hyvla över mjölkchoklad och lägg 3 bitar som ett torn på toppen. Svåra att få att ligga kvar men man kan smälta lite chokad och lägga i mellan och sedan ställa svalt så de stelnar, då ligger det kvar lite bättre.

Men jag kan lova att bitarna försvinner illa kvickt ändå!



www.matfeed.se

Mini strawberrys...

Här ska det bli smultron, för gud vad mina små taniga smultronplantor tagit sig och oj vad de blommar. Jag är så nöjd när jag lyckas med något!!!





Jag har persilja och gräslök till förbanelse också, tror jag skulle kunna stå på torget och sälja=)

Måste baka....

Kändes som om det var dax att baka lite, var ju jätte länge sedan nu.

CHEERY CHEESE CHOKOLAT CUPCACKE



1 Sats av grundreceptet till muffins, hittar du här. Tillsätt
ca 200g mjölk choklad grov hackad och häll i muffinsformar, grädda enligt grundreceptet. Låt svalna.

Frosting
1 burk Maskarpone ost
Saft och skal av en liten lime
saft och skal av 1/2 citron
2 msk florsocker
2 tsk vaniljsocker

Vispa i hop alla ingredienser till en jämn smet, Bred lite slarvigt på muffinsarna och dekorera med körsbär ev andra bär och något vackert blad, toppa med hyvlad choklad.


www.matfeed.se

Det tar sig...

Fast jag inte är så duktig att sköta mina blommor hemma, så måste jag säga att de verkar verkligen trivas ändå. Se bara så stora och frodiga de blivigt. De växer så dant att man knappt kan se från vilken kruka vilken blomma kommer.



Mina mårbacka har blivit enorma, det är så himla fina. Och massa mer knoppar kommer det.

Surfinia...

Jag tycker igentligen inte om dem, de är kladdiga och måste plockas hela tiden för att bli fina. Men när de ser ut så här är de riktigt vackra, bara som ett hav av blommor.


ParmaPotatis...

Goda, goda färskpotatis....Det här är en riktig hit tycker jag, och vinner över pommen med häst längder!

FÄSKPOTATIS MED SPARRIS OCH PARMESAN



Fäskpotatis små
Grön sparris
Riven parmesan
Smör
Olja
Flingsalt
Peppar

Tvätta eller skala potatisen och koka som vanligt.
Dela sparrisen på längden och sedan i 3-4 cm bitar.
Lägg den kokta potatisen på en plåt tillsammans med sparrisen, skiva lite smör över och ringla över lite olja. Ta peppar och flingsalt efter smak.
Sätt in i ugnen på grill, ca 200 grader. Håll koll så det inte bränns. Ha inne tills potatisen fått lite färg och yta. Häll över i en skål och strö över den rivna parmesanen och rör om.

Gott, gott, gott....kan inte säga något annat!


www.matfeed.se

Sommarsallad..

Man blir ju lätt lite trött på pomme och bea, hur gott det än är. Men det är så lätt att köra fast i det spåret. Och det är ju konstigt för det finns ju så mycket annat gott att ha till.

HALLOMI OCH FRUKTSALLAD




Machsallad
Isbergsallad
Salladslök
lök gärna färsk
Sockerärtor
Avokado ( med lite citon på, så de håller färgen)
Mango
Jordgubbar
Färkbasilika
Grillad Hallomi
Crema di Balsamico

Det här är vad jag använde, men visst kan man ta bort och lägga till så man får sina favoriter. Jag gjorde i varje fall i ordning salladen och ka i ett stort fat, skivade jordgubbar och mango, grillade Hallomin och skar i mindre bitar och toppade med flingsalt och balsomico.

SÅS

Turkisk youguhrt
Saften och skalet av en lime
Salt
En liten vitlöksklyfta pressad

Rör i hop allt och låt stå kallt en stund.
Mycket fräsch, syrlig och god till salladen och grillat.

Bara så super gott och enkelt.

Tipset har jag fått från den bästa!



www.matfeed.se

Nöjd...

Köpte nya skor på resan, jag är riktigt nöjd trivs så bra med dem. Och det är ju tur för jag blev nog lite lurad, de är smarta de där turkarna....Och ändå försökte jag med alla trix och knep att få ett bättre pris...men nej, nej, nej



Färg kaskad...

Man behöver inte tänka så mycket jämnt när man planterar, se bara här så vackert det kan bli att bara blanda färger hej vilt. Jag tycker det är helt fantastiskt. Igentligen kan man säga att det inte finns några blommor som inte passar tillsammans. Alla färger och alla blommor blir vackra i hop. Så våga prova....




Varmast....

Tydligen så hade Norrköping varmast i Sverige i går. Och jag tror det, jag jobba och satan så hett det var när vi skulle bära in. När vi väl var färdiga och ja sätter mig i bilen så visar den 38 grader...Det är varmt! Men inte ska man klaga, bara för att jag jobbar finns det många andra som har semester och det är klart att man måste unna dem lite värme....

Å så hem igen...

Ja det var kort men underbart. En vecka är helt klart för lite....får börja tänka ut vart vi ska nästa gång!!!


In the sky...

Klar man ska åka fallskärm, Adam tjata hela veckan och pappa lova och lova....Till slut hade inte pappa något val. Adam var helt salig när de kom ner.






Mysbus...

De älskar verkligen varandra, även om de slåss, tjivas, bråkar, retas, jävlas och nyps så älskar de varandra mer än något annat!





Olle som fotograf....

Lilla Olle vill också vara duktig och kunna allt han med, kan alla andra ta kort så kan han också. Tyvärr har han svårt att veta vad han ska fota, men ibland får han in en lyckoträff...I varje fall enligt pappa!!!


Lite himmel, lite strand och så.........


Hihihi, det ska börjas tidigt!

Älskar stranden...

Det bästa som finns är sand mellan tårna....




Sand sand sand överallt, kul men inte när det kommer i ögonen.

Den ena sover och den andra spelar DS....



Härliga havet....

Vad kul man kan ha i vattnet, inte en sysslolös sekund. Här i Side var det långgrunt med mjuk, len , fin sand. Jätte härligt och verkligen lekvänligt.

Man kan inte förstå vad solen tar, vi smörjde oss med 30 och 45 och ändå brännde sig killarna, så det blev tröja ett par dagar också, Olle fick välja en själv...Och var tar han, svamp bob fyrkant, så han var skit snygg!!!









Men visst till slut tröttnar en del och tjurar till lite...



Strandpromenad...

En skön kvällspromenad...



Snabbare än....

Ja det gällde att vara snabb, för hur man än bar sig år så smällte glassen snabbare än vad man kunde äta. Och det blev lite glass på en dag, vi var stammisar i den dyra poolkiosken!!



Mina älskade...

De är så tokiga och underbara och de är mina......


På baklongen, efter en hel dag med sol och bad.

Rosa faran...

Killarna gilla så klart poolen, vem gör inte det. Adam har blivit min lilla fotomodell, han vet presic hur mamma vill att han ska göra. När jag frågar om jag får ta ett kort, posar han direkt. Olle där emot vägrar nästan alltid att göra som jag ber honon, han vill inte ens se in i kameran..

Här fick de låna en väldigt rosa luftmadrass av Åsa och Jack som vi träffa. Kanske lite väl rosa, inte direkt killig tyckte Adam...Men kul var den, och svår att ligga kvar på!




Mot värmen...

Glada killar på väg till värmen. Olle var så orolig när han såg planet, för hur skulle han som är så liten komma upp i ett så högt plan!!!






Sen slocknade de en efter en och sov hela resan, mer exemplariska barn kan man inte ha!

En vecka går så fort...

Hemma igen, fy vad fort en vecka går det känns som vi åkte i går. Men oj vad vi haft det härligt, verkligen semester allt har varit serverat och fram dukat, solen  har lyst och vinden fläcktat, vattnet varit varmt och barnen snälla( nästan hela tiden )....Jätte jätte skönt!

Något bloggande blev det inte, fungerade inte riktigt som jag ville men jag kan lova att jag försökte. Så nu får jag ta i fatt. Ni kan förstå att jag tagit mycket blider jag som är galen i att fota, så ni får stå ut med mycket barn och semester bilder nu...får göra en semester bomb.

Till baka till vardagen...I morgon jobb, hämta hund, handla, packa upp, tvätta och så klart blogga!!!


Nu drar vi...

Ja nu börjar semestern, om 2,5 timme går flyget mot Turkiet. Så nu är vi packade och klara.
Vi får se om det lyckas bli något bloggande mellan solning, bad och mat...Jag ska försöka, annars hörs vi om en vecka.....Ta hand om er!


Sommarbrud...








Brudbukett med Sweet avelanch, Vendela ros, Pepita kvistros och Hjärtanpå tråd. Och till det matchande tärnbukett, näbbukett, näbbcorsace och corsage.
Jätte fina och härliga färger tycker jag.

Det här är bilder innan hjärtan på tråden och nålarna. Ganska stor  skillnad, fast med lite material. Vad tycker ni med eller utan?



Doftande droppe...

I dag har vi en väldigt traditionel droppe i rött och vitt. Det är jätte vackert, men väldigt få som väljer det nu för tiden. Ser man tillbaka 10-20 år så gjordes det många droppar  med röda rosor, vit fresia och brudslöja.....Men visst är det lika fint nu.
Vår brud ville ha något svart i för att ta upp färgen från klänningen, jag satte i svarta långa band enkelt och stilrent.



RSS 2.0