Hallonpannacottatårta....
Hur sommarhärlig ser inte denna ut då. Bara färgen för ju att man blir lycklig. Supersmidig tårta att göra och den kan varieras i oendlighet... Bara att ta vilka bär du känner för. Detta är ju faktiskt samma som den jag även gjorde med blåbär. Häftigt att göra massa till ett kalas i olika färger och då självklart olika smaker
HALLONPANNACOTTATÅRTA

Botten:
12 st digestivekex
75g smält smör
Fyllning:
3 tsk gelantinpulver
3 dl vispgeädde
1 dl socker
250g hallon, frysta går super bra.
200g philadelphiaost
Smula kexen fint, smältsmör och blanda ordentligt. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant. Grädda mitt i ugnen i 180 grader i ca 8-10 minuter, låt svalna.
Häll grädde och socker i en tjockbottnad kastrull och sjug på svag värme tills sockret har löst sig. Rör i gelantinpulvret och se till att det löser sig( fungerar med 3 gelantinblad också). Låt svala något.
Mixa hallonen med en stavmixer till en pure, blanda med philadelphiaosten och vispa till en slät kräm, och blanda med sockergrädden. Häll i krämen i formen.
Låt pajen stå i kylen i minst 3 timmar, men du kan gärna göra den dagen innan den ska användas, så vet du att den säkert stelnat.
Dekorera med färskabär och vad som gör den vacker!

Enkel och god!