Hemma...

Det blir en hemma vecka för mig.. Min lilla Olle opererade bort halsmandlarna i går.. Och i dag är han då inte kartig. Har feber, vill inte äta, vill inte ta värktabletter.. Men nyss fick han för sig att han faktiskt kunde tänka sig en "Melonmacka" ja en melonskiva med banan, jordgubbar och vindruvor på.. Så vad gör man inte!


Kommentarer
Postat av: Kaksmulan

Usch stackaren. Men även om det är jobbigt under några dagar och gör ont så är det så skönt när de är borta. Min dotter opererade bort sina för ett par år sedan och sedan dess är hon nästan aldrig sjuk och hon sover gott utan att snarka som en skogshuggare ;). Hoppas han kryar på sig snabbt. Glass i stora lass!!!

2012-09-18 @ 16:14:57
URL: http://kaksmulan.se
Postat av: jenny söderberg

Hua.. Elias han tog bort polyperna å skrapade halsmandlarna mindre (dom ville inte ta bort dem) (Han snarkade sååå mycket.) Å jag laddade upp med flytande föda och flytande "värktabletter".
Det första Elias säger när vi kommer hem, är att han vill äta kött och potatis med oss! ( vi andra skulle nämligen äta det till middag) Å kött & potatis blev det, han sa aldrig att han hade ont, det märktes aldrig på honom heller.
Vilken skillnad det måste vara att ta bort dem helt å bara skrapa. Sköt om er, snart är han uppe å springer igen ;)

2012-09-19 @ 20:39:58
URL: http://www.etageblommor.se/
Postat av: Liselott

Lilla Olle då.... Kram till er

2012-09-20 @ 16:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0