Inte som tänkt....

Ursäkta mig nu men....Faan jävla helvetet skit, planet blev inställt så här sitter vi nu på Holiday Inn i Helsingfors. Ja det blir inte alltid som man trott, helt plötsligt så är det ändrad avgångstid till 08.30 i morgon. Så det var bara att sätta sig på en buss till hotellet och försöka sova ett par timmar....Lätt!

Bara att ta sitt pick och pack och traska ut...och det är klart att så mycket hade vi inte att ta med oss, inga kläder ingen tandborste ingen borste och för gudskull ingen plattång eller smink...Gaaa katastrof..hihi



Men vi fick ett litet överlevnadskitt....Så det går väl ingen nöd på oss, även om vi tycker synd om oss själv!



Rätt tevligt hotellrum, och trevligt sällskap...så det är lungt. Men lite surt, för nu får vi flyga dagflyg och vi missar en heldag i Hongkong.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket skit! Tänk om du vetat tidigare, kunde du ha gjort hesingfors eller njutit av solen ialla fall. Det går nog bra, synd på shoppingen i HK. Sov gott nu då och flyg försiktigt!

2011-04-17 @ 22:43:53
URL: http://blogg.mama.nu/steinerwife/
Postat av: Karin

Ni två har ju otur!Är det inte askmoln så är det nåt annat!!! Tänk att vi aldrig råkat ut för sån här skit...Men lycka till idag då!! Drygt för er å flyga dagflyg istället!!! Hoppas allt går bra och Köp massa snyggt nu å lycka till!!! Kram

2011-04-18 @ 07:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0