Det var väl dags att baka...
Det var ett tag sedan jag använde min lilla rosa, så idag gjorde jag det två gånger!!!
MARMORERADE BROWNIES MED HALLON OCH DAJM

Choklad smet:
300g mörkchoklad
200g smör
2 dl socker
4 ägg
3 1/2 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
Creamcheese smet:
200g cream cheese
1/2 dl socker
1 ägg
1 msk mjöl
hallon
dajmkulor (behövs inte, lika gott med bara hallon)
Smöra och bröda en ungsfast form 20x30 cm.
Smält choklad och smör i en kastrull på låg värme.
Vispa ägg och socker vitt och poröst.
Rör ned choklad smöret och tillsätt mjöl och vaniljsocker.
Vispa i hop alla ingredienser till creamcheese smeten.
Häll först i choklad smeten i formen och sedan creamcheese smeten ovanpå. Dra med en gaffel i smeten så att kakan blir marmorerad, tryck försiktigt ner hallon i smeten och om man vill stö över lite hallon kulor.
Grädda i 20-30 minuter i 175 grader i nedre delen av ugnen. Låt kallna och skär sedan i lagom stora bitar.
MARMORERADE BROWNIES MED HALLON OCH DAJM

Choklad smet:
300g mörkchoklad
200g smör
2 dl socker
4 ägg
3 1/2 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
Creamcheese smet:
200g cream cheese
1/2 dl socker
1 ägg
1 msk mjöl
hallon
dajmkulor (behövs inte, lika gott med bara hallon)
Smöra och bröda en ungsfast form 20x30 cm.
Smält choklad och smör i en kastrull på låg värme.
Vispa ägg och socker vitt och poröst.
Rör ned choklad smöret och tillsätt mjöl och vaniljsocker.
Vispa i hop alla ingredienser till creamcheese smeten.
Häll först i choklad smeten i formen och sedan creamcheese smeten ovanpå. Dra med en gaffel i smeten så att kakan blir marmorerad, tryck försiktigt ner hallon i smeten och om man vill stö över lite hallon kulor.
Grädda i 20-30 minuter i 175 grader i nedre delen av ugnen. Låt kallna och skär sedan i lagom stora bitar.
Kommentarer
Postat av: Anonym
ser tokigt goda ut! Kram
Postat av: Mikaela
De ser helt sjukt goda ut!
Trackback