Vem ska man lita på......

Om man är sjuk, mår dåligt eller har ont, vad kan man göra mer än att gå till vårdcentralen...jo visst man kan ringa sjukvårdsrådgivningen, men vad säger de...gå till vårdcentralen.
Om man då blir hem skickad med lite pencillin varje gång, fast man säger det här hjälper inte det måste vara något mer, eller något annat fel...nej nej, prova med det här ska du se det blir bra.
Varför tar läkarna en inte på allvar påvårdcentralen, varför tittar de knappt inte på en, utan man får bara berätta hur man mår, kanske ett stick i fingret....känns som de tar alla som hypokondriker...så allvarligt är det inte, vi ger lite pencillin så blir de nöjda.....
Man måste tydligen komma in akut till akuten för att få hjälp!!!

Min lilla mamma ligger på infektion på VIN just nu, och för hur länge vet vi inte. Hade de hjälpt henne på vårdcentralen så hade det inte behövt bli så här. Man känner ju sin egen kropp bäst, så säger man hjälp mig så menar man det....mamma har kämpat med urinvägsinfektion sedan  i sommras, och bara gång på gång fått pencillin, hon har haft jätte ont och mått så dåligt, men inte fått hjälp. I går fick hon blodförgiftning på grund av att urinvägsinfektionen gått upp i njurarna och sen rakt ut i blodet...hon hade kunnat dö!!
Varför, jo för att vårdcentralens läkar inte lyssnar...och det är ju inte första historien om sådant här man hör.
Vad ska man göra...hålla tummarna för att man inte ska bli sjuk, visst det hjälper ett tag, men sen då......

Krya på dig mamma, vi är många som behöver dig.




Kommentarer
Postat av: Liselott

Det är för jävligt...jag blir både arg och ledsen att de inte sköter sina jobb!!



Hälsa till Ewa och krama om henne från mig!

2010-03-02 @ 21:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0