Härliga blå...

Jag var bara tvungen att göra en bukett i dag, en enkel liten handbunden brudbukett. Jag har så mycket fina blommor hemma, så jag kände ett begär av att göra den här buketten. Jag säger bara det, alla ni brudar som vill ha en vit-blå bukett...gift er på våren, då man kan använda dessa underbara blommor.

Vita ranunklar, blå anemoner, vit allium, blå pärlyasinter, poppel.....


Kommentarer
Postat av: Suzette

tacktack :) fin bild!

2010-03-21 @ 13:50:25
URL: http://suzette.blogg.se/
Postat av: Erica / 070831

Hej gud vilken läcker brudbukett.. vi ska gifta oss på våren och då kom min kompis med förslaget anemoner och rosor :) så var ja tvungen o googla det men hitta hit och den var riktigt vacker.. skulle tagit dig om du bodde närheten o du hade då fått göra min och mitt följes buketter.. men du kanske bor hej å hå från mig.. hoppas floristen här i ängelholm har dessa blommro..

2012-02-15 @ 07:10:04
URL: http://surpricebox.com/vardagsliv
Postat av: Pernilla Digréus

Vilken fantastisk bukett! Jag älskar den!

Vi står i startgroparna för att planera vårt bröllop, men vi har bestämt oss för den 7 september (nästa år). Det är ju alltså sommar/höst bröllop... Jag tror att jag vill ha vitt och blått, ev. med grönt eller lila som extra färg... Har du några tips gällande blomval?

Jag var och pratade med en trädgårdsförening, men den människan var jättetråkig! Hon sa bara att man kan få tag på alla blommor, året om nu för tiden. Det gick inte att dra ur henne vilka blommor det var säsong för i början på september :(

2012-06-19 @ 14:22:34
Postat av: Pernilla Digréus

Vilken fantastisk bukett! Jag älskar den!

Vi står i startgroparna för att planera vårt bröllop, den 7 september 2013. Jag skulle gärna vilja ha blått och vitt som färgtema, ev. med grönt eller lila som komplement. Har du några tips gällande val av blommor för den tiden på året?

Jag var och pratade med en trädgårdsförening, men den människan var jättetråkig! Hon sa bara att man kan få tag på alla blommor året om nu för tiden... Jag frågade flera gånger vad som var säsong för i början på september, men icke :(

2012-06-19 @ 14:30:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0