Någon som missat......

ATT DET SÖÖÖÖARRRRRRRR....

Det är inte sant, vad snö det finns, var kommer det i från, jag vill inte ha mer nu....Jag vill ha tö och vår , fåglar som kvittrar och snödroppar i rabatterna eller varför inte crocus!


Kommentarer
Postat av: mamma

Himla vackert Linda, det gäller att vända elände till något vackert. Jättekul idé, vilka gäster skulle inte tappa hakan för en sådan dekoration ihop med en ljuslykta vid entrén? Dessutom, hur dyr blir dekorationen? Gud va det kliar i fingrarna, jag vill så gärna gå till jobbet och prata med mina (våra) goa kunder och ge dem lite tips om hur man enkelt och relativt billigt kan imponera på sin omgivning. Mamma Ewa på Akleja

2010-02-20 @ 09:37:45
Postat av: Anna Teddy

Helt seriöst!! Hur lång tid ska det ta för körsbärskvistar att slå ut?? Dom har stått nästan tre veckor nu och man kan precis ana dom gröna små knopparna. Jag ville ju ha vår hemma, inte bruna pinnar i en vas. Bara för det ska jag åka och våldköpa minst fyra buntar tulpaner. Rosa och vita.

2010-02-20 @ 09:38:12
Postat av: linda

svar Anna:Våra körsbärs kvistar har slagit ut på en vecka ca,små små vita blommor börjas synas...det är så underbart fint..



bra ide..åk och frossa i tulpaner, vi har väldigt fina men det kanske är lite långt!!



svar Mamma:Jag borde ha haft kvar crocusen ute...men det snöar ju så jäkligt att de syns nog inte efter en halv timme....tyvärr

2010-02-20 @ 11:08:14
URL: http://aklejatrend.blogg.se/
Postat av: Anna Teddy

Vet du Linda, nu pillade jag på dom, knopparna är torra. Fast jag klippte dom och ställde dom i ljummet vatten. Och vattnet har inte tagit slut. Jävla skitkvistar. Blev 30 tulpaner idag istället.

2010-02-20 @ 17:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0