En idé.........

Jag fick bara en ide att vi skulle kunna visa så mycket mer av det vi på Akleja gör, förutom det som syns i butiken. Vilka vi Akleja tjejer är, hur vi tänker, jobbar, skapar och vad vi kan. Vi vill ge er tips och ideér för hemmet, trädgården, festen, bröllopet och mycket mycket mer.  
Vi jobbar i en lite blomsterbutik i lilla underbara Söderköping. Akleja är en butik med det lilla extra,  vi har ett brett sortiment  för hem, blommor och inredning.
Vi är 6 tjejer som jobbar tillsammans Ewa, Mailn, Jenny, Paula, Liselott och så jag Linda. Vi har roligt, skrattar mycket, till och med fnittrar( ibland näst intill som fjortisar) visst vi kan vara griniga, tjuriga och inte alls på humör, man är ju bara mänsklig! 
Jobbet som florit är inte alltid en dans på rosor, vi går inte så ofta runt och visslar, luktar på blommorna och bara njuter.....( som många faktiskt tror). Det är en hel del slit, stress och svett...Ändå älskar vi vårt jobb och känslan att få skapa och göra andra glada!

Nu hoppas vi att ni vill följa med på vår bloggresa i Aklejas vardag, vi ska göra vårt bästa för att väcka Ert intresse och för att visa vilka vi är, vad vi gör, vad vi skrattar åt, vad vi är arga på, vad vi gillar, vad vi inte gillar, vad vi har i butiken, nyheter, brudbuketter, inköp, tips och ideér...........mm mm mm.

Välkommen till vår värld!

Linda och tjejerna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0