Kyckling till middag...
Fick det här receptet av Paula på jobbet, . Jag tycker det är riktigt gott och så är det ju i en gratängform som jag gillar. Gott blir det och matlådor räcker det till. Helt perfect alltså!!
CHUTNEY OCH CURRY KYCKLING
Helt klart något att prova, ni blir inte besvikna...
700-1000g kycklingfile
1/2 tsk paprikapulver
1 röd paprika
4 dl cremefraiche
5 dl grädde
2 dl mangochutney
1/2-1 msk curry
1 tsk paprikapulver
1 tsk svartpeppar
1 tsk chilipulver
1 krm cayennepeppar
1 tsk salt
Dela filerna och lägg dem i en ungsform, stö över paprikapulver.
Ställ mitt i ugnen i ca 20 minuter i 225 grader, ta då ut dem och häll av vätskan.
Rör i hop grädde cremefaiche och mangochutney, tillsätt sedan alla kryddor, rör ordentligt. Tärna paprikan och lägg den över kyklingen, häll sedan över såsen i formen och ställ in den igen i ytterligare ca 20 minuter.
Servera med ris och en fräsch sallad.
CHUTNEY OCH CURRY KYCKLING
Helt klart något att prova, ni blir inte besvikna...
700-1000g kycklingfile
1/2 tsk paprikapulver
1 röd paprika
4 dl cremefraiche
5 dl grädde
2 dl mangochutney
1/2-1 msk curry
1 tsk paprikapulver
1 tsk svartpeppar
1 tsk chilipulver
1 krm cayennepeppar
1 tsk salt
Dela filerna och lägg dem i en ungsform, stö över paprikapulver.
Ställ mitt i ugnen i ca 20 minuter i 225 grader, ta då ut dem och häll av vätskan.
Rör i hop grädde cremefaiche och mangochutney, tillsätt sedan alla kryddor, rör ordentligt. Tärna paprikan och lägg den över kyklingen, häll sedan över såsen i formen och ställ in den igen i ytterligare ca 20 minuter.
Servera med ris och en fräsch sallad.
Kommentarer
Postat av: Jenny
Mmmmmm.... låter hur smarrigt som helst! Ska absolut provas!!!!
Trackback