Rätt ska vara rätt...

När vi kom hem en kväll låg en liten lapp inskjuten under dörren. Och på handfatet låg en handuk kvar som Helene hade torkat bort smink med. De hade bytt alla handukar utom den. Det stod att vi skulle kontakta managern och jag det gjorde jag. De påstod att vi förstört handuken, att sminket inte går bort i maskinen... så vi var tvugna att betala 20 kr. Helen blev vansinnig och kom på att vi fick med tvättmedel i finnair neccisären när vi blev försenade, så hon ställde sig och tvätta handuken i handfatet...Och självklart blev den ren!!

Vi tog med den till receptionen och visade den för en fruktansvärt besvärad, tjurig och grinig kinesiska som verkligen inte ville lyssna...Till slut blev Marko förbannad och skriker you ar so stupid you kinese people...Hahaha Vet inte om det gjorde saken bättre men det slutade i varje fall med att vi inte behövde betala.

Rätt ska vara rätt, men det är helt klart ett kinesiskt sätt att få in pengar till nya handukar, för många tänker nog bara jaja vad är 20 kronor, och betalar.

Och det är klart att vi fick ännu en sak att skratt hysterisk åt!



Kommentarer
Postat av: h

jag sitter och skrattar åt det hela ha ha....

2011-04-29 @ 15:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0