Den gick hem...

Denna chokladiga kaka gick verkligen hem, kladdkaka  vekligen kladdig men inte för söt, den måste bara upplevas!!

CHOCOLATE CHIP CHEESECAKE FUGE MUDCAKE


125g smör
2 ägg
3 dl socker
2,5 dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
100g hackad mjölkchoklad
50g hackad vit choklad

Cheesecakeröra
300g philadelphiaost
1 ägg
0,75 dl socker
1 tsk vaniljsocker

Smält smöret, vispa ägg och socker poröst och tillsätt smöret.
Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt.
Vänd i den hackade chokladen.
Smöra och bröda en form med löstagbara kanter.
Häll i hälften av smeten, gör dedan cheesecakeröran...
Blanda alla ingredienser till cheesecakeröran med elvisp så att den blir fluffig.
Bred på  2/3 av röran på choklad smeten, lägg sedan den sista chokladsmeten överst. Sen kan ni klicka på resterande cheesecakeröra eller om du har en sprits så kan man göra något fint mönster uppe på innan man sätter in den i ugnen.
Grädda på 200 grader mitt i ugnen i ca 20- 25 minuter. låt den svalna  me låt den inte vara kylskåps kall. Ät den när den är ljummen med lite grädde och färska bär.



GOD, GODARE, GODAST, UNDERBART GOD, GUDOMLIGT GOD......


Kommentarer
Postat av: Annika

Linda, Linda...hur går det? ;)

2010-07-20 @ 22:21:00
Postat av: Lena

När du skriver mjölkchoklad är det vanlig Marabou eller liknande du använder då? Kram

2010-07-26 @ 16:19:21
Postat av: Linda

Svar: Ja det är marabou jag brukar använda då, tycket den är godast...

2010-07-26 @ 16:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0