Vänner...

 Jo så här såg det ut hemma hos oss förra helgen när vi vaknade. Vi skulle ha 40 årsfest på lördags kvällen. och på morgonen vi d 07.00 fick vi ett meddelande från en granne som undrade när loppisen började.
På natten har alltså vissa av våra "vänner";) varit här och fixat en loppis, det fanns då allt och så klar mest skit. Man kunde hitta Kylskåp, fäljar, träningsredskap, dörrar, cyklar, leksaker, typ 50 yxskaft, tomburkar, kläder, skor mm mm
 
De hade också varit så snälla att de lagt lappar i alla brevlådor, och de satt små och STORA skyltar över hela Smedby och Brånnestad...Vi hade lite att göra den morgonen, kan man lätt säga. Vi hade ju liksom inte direkt tid att ha en loppis, så vi fick snabbt försöka ta bort alla lappar och skyltar...Hade vi haft tid hade vi kunnat bära ut lite mer vi velat bli av med...Dom hade ju liksom redan gjort för jobbet för att folk skulle komma!
 

Men vissa saker kanske de kommer att ångra att de ställde hit...För hur fin är inte den här behållaren. Jag har försökt att ta reda på vad det är och när den användes. Jag tror det kan ha varit kaffebönor i den och den se ju inte direkt ny ut... Vad tror ni, har ni något tips?
 
Spegeln som användes till tårtfat hittade vi så klart på våran egna ofrivilliga loppis=)
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Roliga vänner ni har! Och det har med 100% varit kaffebönor i den behållaren :) helt säker! Kram

2013-09-02 @ 19:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0