Mysigt så in i...

Mera, mera jul=)



Lamporna som man både kan sätta på väggen, ställa eller hänga i fönstret är gjorda i trä. De bli bara så fina när det skymmer lite.


Det finns massor av små saker, många kunder har redan varit inne och köpt till sina julklappsbyten och julleker...Många som leker här i Söderköping, så det blir ofta många julklappar från Akleja=)...Det gillar vi.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åhh va mycket fint ni har och Åhhhhhh, vad jag vill till Söderköping!!

Men det är ju så lång att köra . . . men hey kan du inte öppna en Akleja här i Karlskrona. . . det var väl en toppenidé!!



Ha det bra och trevlig helg!

Lotta

2011-11-18 @ 17:24:34
Postat av: Linda

Ja det skulle vara något det, lite långt att pendla kanske. Men en tripp till Söderköping på adventsmarknaden det är alltid trevligt,hur lång man än får köra...

2011-11-19 @ 10:22:46
URL: http://aklejatrend.blogg.se/
Postat av: Eva

Hej den dag jag kommer till Söderköping skall jag verkligen besöka denna butik så mycket fint.

På min ort blev jag inbjuden förra veckan till en butik och det var nog för att starta igång försäljningen det var mellan 19-21 de bjöd på glögg med russin, mandel och pepparkaka hade vissa extra bra priser för kvällen(röda skyltar) samt att man fick 20% på valfri vara.(de säljer några småmöbler så det gällde ej)Jag som kund tyckte det var mysigt man träffa bekanta,det var ett lugn som man inte upplever annars.Man utbyte ideer med varandra och personalen stannade också upp och samtala på ett annat sätt och man utbyte inspiration. Jag tycker det var en trevlig kväll och det föjlde med några kassar hem,samtidigt vet jag vad som finns nu när jag plockar upp mina tidigare julsaker här och kan åka dit och komplettera till sånt som jag fastnat på. Jag prata med dom efter åt ,de var nöjda och kommer fortsätta med det nästa år.Troligt viss skjuta fram det en timme. De släckte ner en del elektrisk belysning och spelade LUGN julmusik/intrummentalisk.

Vi var inte enbart tjejer,kvinnor där utan även några män hade hittat ditt.De skickade med en lapp att de kunde göra i ordning paket till Julklappspelet man beställde antal och summan sen var det bara att hämta.En god ide faktiskt.

Indikationer jag fått är att flera butiker har enormt lager med julpynt samt som du saker kvar från förregående säsonger. Det är nog viktigt att man har bra priser i år.Ser jag till mig själv och många andra pyntar man tidigt och sen är det färdigt och man sätter punkt det som till kommer är mer uppdatering av blommor. Vi har konstgjord gran så den kommer också upp senast till lucia. En butik som säljer mycket julstjärnor/adventljusstakar sänker priset efter/till jag tror det är andra advent till Halva priset. Då fokusera de på att plocka fram julklapptips på den ytan. De tycker de hittat ett bra koncept slipper packa ner gammalt,för hela tiden kommer så mycket nytt.De startar fsg när oktober pension/lönen,barnbidrag kommer (oktoberfest).Dom har kommit fram till att jul inte sälj längre till julklappar utan det är annat som måste fram och sätta fokus på. Det är bara tips för det känns lite osäkert hur fsg ser ut i år. Tittar man på klädbutikerna har de ju enorma lager och kommer säkert rätt omgående agera för att tömma sina lager med enorma rabatter så det är svårt att veta var folket kommer lägga tid och pengarna som finns. Ha det bra.

2011-11-21 @ 11:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0