Vad blir det för mat....
Riktigt gott och snabbt gick det att göra. Tvivla inte...Prova=)
CHILLIKASSLERGRATÄNG
1 dl finhackad paprika
Färsk chili, finhackad, efter smak
1-2 vitlöksklyftor, finhackade
3 dl grädde, hårt vispad
½ dl chilisås eller 2 msk tomatpuré
1 tsk curry
1 krm chilipulver
3 dl fet och smakrik riven ost
Smör till stekning
Servera med potatis,grönsallad och bagett.
CHILLIKASSLERGRATÄNG
Ingredienser
600 g kassler i tunna skivor1 dl finhackad paprika
Färsk chili, finhackad, efter smak
1-2 vitlöksklyftor, finhackade
3 dl grädde, hårt vispad
½ dl chilisås eller 2 msk tomatpuré
1 tsk curry
1 krm chilipulver
3 dl fet och smakrik riven ost
Smör till stekning
Gör så här
Stek det finhackade så att det mjuknar tillsammans med kryddorna i smör. Lägg över och fördela det i botten av en ugnsfast form. Skär kasslern i stavar och bryn dem så de får lite färg. Vispa grädde för sig och rör försiktigt ner chilisås eller tomatpuré. Toppa med den rivna osten och gratinera i 225 graders ugn tills osten antagit tilltalande yta och färg.Servera med potatis,grönsallad och bagett.
Kommentarer
Trackback