Kyckling till middag...

Fick det här receptet av Paula på jobbet, . Jag tycker det är riktigt gott och så är det ju i en gratängform som jag gillar. Gott blir det och matlådor räcker det till. Helt perfect alltså!!

CHUTNEY OCH CURRY KYCKLING



Helt klart något att prova, ni blir inte besvikna...


700-1000g kycklingfile
1/2 tsk paprikapulver

1 röd paprika
4 dl cremefraiche
5 dl grädde
2 dl mangochutney
1/2-1 msk curry
1 tsk paprikapulver
1 tsk svartpeppar
1 tsk chilipulver
1 krm cayennepeppar
1 tsk salt

Dela filerna och lägg dem i en ungsform, stö över paprikapulver.
Ställ mitt i ugnen i ca 20 minuter i 225 grader, ta då ut dem och häll av vätskan.

Rör i hop grädde cremefaiche och mangochutney, tillsätt sedan alla kryddor, rör ordentligt. Tärna paprikan och lägg den över kyklingen, häll sedan över såsen i formen och ställ in den igen i ytterligare ca 20 minuter.

Servera med ris och en fräsch sallad.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Mmmmmm.... låter hur smarrigt som helst! Ska absolut provas!!!!

2011-04-05 @ 13:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0