GRYM.....

Har fått en kommentar i dag...hon har varit på mässan och tyckte Caesar Collections monter var grym!!!!! Hur skönt känns inte det att höra, för det spelar ju ingen roll vad vi som byggt tycker...det är ju kunderna som ska gilla den, och om de då säger att den är grym...och GRYM med stora bokstäver och att de älskar att handla där....DÅ har vi lyckats. Tack!


Kommentarer
Postat av: Madde

Akleja är rätt GRYMT det också och jag besöker er var gång jag har vägarna förbi Söderköping.

Tänk att jag kommer ihåg hur det var precis när du öppnade där och hur det utvecklats. Och hur jag som praktikant satt och försökte få dagarna att gå genom att tillverka små cyklar utav 17-tråd ler

Jag måste säga att jag verkligen tycker att du har lyckats Linda. Jag känner ingen där "hemma" som handlar någon annanstans än hos dig. Och var gång jag är där uppe hos familjen så är ett besök i butiken självskrivet. Jag ÄLSKAR Akleja som det ser ut idag och skulle jag en dag starta mitt eget företag så hoppas jag verkligen att jag lyckas så. Du ska verkligen ha en riktig eloge, för jag kan faktiskt ana hur hårt du jobbat för detta. Jag beundrar dig.



Kram M

2010-01-23 @ 20:52:04
URL: http://maria-madeleine.blogspot.com
Postat av: ulrika

det ju det jag alltid sagt du e värsta grymma tjejen!!! kram

2010-01-23 @ 20:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0