Måste man gilla Söderköpings gästabud.....

Nä, jag tycker inte det, man kan få säga vad man tycker utan att skämmas....Jag tycker det är fånigt och töntigt och vi handlare får inte ut det minsta av den helgen...  För mig är det den sämsta helgen på året, för de som verkligen vill handla kan knappt ta sig fram till butiken.
Kanske en kul helg för Söderköping, men inte för mig som handlare!

  

Jag är ledsen men det är vad jag tycker...skogen passar bättre!

Kommentarer
Postat av: Liselott

Klart du/alla får säga vad ni tycker och så även jag... Jag tycker att det är trevligt för staden med ett Gästabud, vi får, bland annat, upp ögonen för vår historia som många med mig är intresserade av (alla tycker inte det är fånigt). Sen kan jag förstå att handlarna i staden tycker det är tråkigt om försäljningen minskar, vilket jag har hört att det gör för många.



Jag tycker ändå att det är bra att det finns olika evenemang i Söderköping, såsom marknader, kultur i skymmning, bröllopsmässa, gästabud mm. Alla har inte samma smak och ett samhälle/stad ska inte bygga på vad en eller några få tycker.



Så nu fick jag också skriva och tycka till, med all respekt för att andra inte tycker som jag.



Liselott



2009-09-08 @ 19:50:07
Postat av: Liselott

Ni hade i alla fall lagt upp fina bilder...kram på er!

2009-09-08 @ 19:53:45
Postat av: Anonym

Självklart ska alla tycka som de vill, och jag vet att många tycker om det.Mycket varför jag inte tycker om det eller tycker att det är fånigt, är att alla helt plötsligt ska bli så involverade, alla ska tänka och vara medeltid...allt allt handlar om gästabudet.helt klart att det är bra när det hände mycket i söderköping, men fel när allt krut läggs på gästabudet....det finns så myycket mer att lägga pengarna på för att visa vackra underbara söderköping.

Ja ja som vi båda sa så tycker ju alla olika...huvudsaken är ju all vi vill lilla sörping väl!

2009-09-08 @ 20:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0