God natt....

Från oss i Honkong, 38 våningar upp i panorama hotell......



Kortet är taget från vårt rum, ingen dålig utsikt att somna och vakna till!



Kommentarer
Postat av: L8 Nordin

Hallå brudar!

Å så kul att följa era arbetsdagar och den lilla fritid ni hinner med. Ni är helt klart värda all lyx ni kan komma över så njut allt ni kan av mjuka handdukar, tropisk värme och smaskiga aphjärnor/anknäbbar/grodlår eller vad det Kinesiska köket kan erbjuda;)

Funderar förbrilt på vad C.C skulle kunna anställa mig som så att jag kan hänga med på nästa resa... Mina bästa förslag hittils är glädjeflicka, pajas och slav - andra förslag mottages tacksamt!

Här hemma i Svedala är allt bra, lite snöregn här i de norra delarna igår och idag är det mest bara kallruskigt (vad nu det är...).

Nu ska jag vara en god arbetare och sätta igång med mina sysslor. Förresten, kom på en sak; OM OM OM ní skulle stöta på ett tygmärke med texten "PEKING" på, kan ni köpa 2 st. till mig. Mammsen och jag glömde köpa när vi var där. Ni vet vad jag menar va?

Man kan tex sy fast dem på kläder/väskor. Ni behöver inte leta efter dem men om ni skulle snubbla över två så hamstra gärna till oss. Ha det så gott girls och hälsa Marko att jag börjar ansöka om visum till nästa Kinaresa!



STOOOOOOOR kram till er! /L8

2009-10-20 @ 08:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0